Гост Гост
| Заглавие: Самър Сантини Чет Дек 13, 2007 11:26 pm | |
| Име: Самър Сантини (приема фамилията на майка си, за да покаже на баща си, че не го обича) Родители: Мария Сантини и Том Мерсволуко Риддъл ( лорд Волдемор ) Сестра: Тру Том Мерсволуко Риддъл Дата на раждане:14.02. Описание:Това съм аз пак аз за разлика от другите вампири аз не се страхувам от светлината Сили: Черните изкуства много ми се отдават ( защо ли? ), притежавам силата на телепатията, убийца, вампир, зоомаг, освен това мога да променям цвета на косата, очите и дрехите си според настроението си и да правя магии само с ума си. Отличителен белег: Рожденната ми татуировка на черна роза на кръста ми ( наследство от майка ми ) Известни прадеди: Салазар Слидерин и Албус Дъмбълдор ( макар че все още ми е само дядо ) Зоомаг: черна пантера (пак наследство от майка ми ) Покровител: пак пантера Малко история: Страхувала се е да не ни се случи нещо, въпреки голямата мощ на баща ни. Не се знаело кой може да реши да му отмъщава като ни отвлече или убие. Пък и предпочитала да сме надалеч от дядо ни. За това скрива мен и сестра ми в едно сиропиталище. С Тру избягахме от там когато бяхме малки. Известно време живеехме на улицата, но след това се настанихме в замъка на баща ни. Живяла съм за няколко месеца при Дракула и за още толкова при Дъмбълдор. След като баща ми се връна на власт освен в "Хогуартс" започнахме да учим и в "Черната Далиа" и "Dark arts institute" и сега в "Залтинор". Пръчка:Кристализирана пръчица А това е гаджето ми *kiss* и още една |
|
Гост Гост
| Заглавие: Re: Самър Сантини Чет Дек 13, 2007 11:41 pm | |
| Приета.Страхотно геройче. |
|