| Музика | |
|
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Анастасия Admin
Брой мнения : 141 Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Музика Вто Ное 13, 2007 10:09 am | |
| Хайде тук ще пишем всичко за музиката. | |
|
| |
Karolin Berg Admin
Брой мнения : 53 Age : 36 Registration date : 19.11.2007
| Заглавие: Re: Музика Чет Ное 29, 2007 1:05 pm | |
| | |
|
| |
Анастасия Admin
Брой мнения : 141 Registration date : 11.11.2007
| Заглавие: Re: Музика Сря Дек 26, 2007 8:35 pm | |
| Дъщерята на Мадона ли? В Хари Потър? На кой ролята ще играе? | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Чет Дек 27, 2007 11:05 pm | |
| Да това и на мене трудно ми влезе в главата,но сега се опитвам да разбера като се ровичкам по сайтове! |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Съб Дек 29, 2007 6:34 pm | |
| На най-обикновена ученичка. Няма да игра никой по-важен, но майка и май няма да я пусне. Много била малка... бла бла... дрън дрън |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Нед Дек 30, 2007 1:18 pm | |
| Е ако не я пусне..ше е гадно ( за нея де) А иначе вие каква музика слушате? |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Нед Дек 30, 2007 1:26 pm | |
| Ами аз метъл (почти всичките му стилове),рок и от време на време хаус Ти? |
|
| |
NaN Седмокурсник
Брой мнения : 81 Age : 30 Location : mn7 wa (малко хора знаят кой град е тва) Job/hobbies : music,friends,drinking =D Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Музика Нед Апр 20, 2008 7:20 pm | |
| Хей това с метала и рока ми хареса-аз слушам същото.Та да попитам тогава някой ще ходи ли на Металика това лято.Аз лично нямам търпение. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Чет Май 08, 2008 8:16 pm | |
| Мда.И аз слушам метъл и рок. И на Металика ще ходя, как иначе? Амии любими групи? |
|
| |
NaN Седмокурсник
Брой мнения : 81 Age : 30 Location : mn7 wa (малко хора знаят кой град е тва) Job/hobbies : music,friends,drinking =D Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: Музика Нед Май 11, 2008 3:15 pm | |
| metallica,ac\dc,iron maidon,rammstein,nirvana,rainbow,white snake,guns'n'roses,night wish,slipknot,judas priest,manowar...има и мн др ама и това стига,но за мен втори като Металика няма ,няма и да има...ЦАРЕ!!! | |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Пон Май 12, 2008 10:25 pm | |
| И забравих да кажа,че се кефя и намн бг групи,а песните на Милена направо..нямам думи... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Сря Май 14, 2008 9:32 pm | |
| ммм Металикаа!!Вече и билет съм си поръчала!!А сега на 16 някой ще ходи ли на KISS щот на мене ми се струват слабиии!! |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Сря Май 14, 2008 9:50 pm | |
| Братовчед ми ще ходи.Ама те ваобще не са слаби... | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Сря Май 14, 2008 9:54 pm | |
| Оффф и на мене не ми се струват кой знае колко0о добри,ама въпрос на вкус!....... |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Сря Май 14, 2008 9:57 pm | |
| Е мн ясно,ама мен ме кефят,въпреким,че не могат да се сравняват с Металика.А Кисс просто ги слушат по-големи хора.Смисъл...старото поколение. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Сря Май 14, 2008 10:00 pm | |
| Е за това си много права!Ела при чата да се запознаем..... |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Чет Май 15, 2008 12:20 pm | |
| Там съм.А по между другото говори се,че има вероятност и Bon Jovi да идват. | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Пет Май 16, 2008 4:53 pm | |
| - NaN написа:
- metallica,ac\dc,iron maidon,rammstein,nirvana,rainbow,white snake,guns'n'roses,night wish,slipknot,judas priest,manowar...има и мн др ама и това стига,но за мен втори като Металика няма ,няма и да има...ЦАРЕ!!!
Яко.Аз ги слушам всичките тия.(": Металика..за тях просто думи немам наистина са велики. |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Пет Май 16, 2008 5:17 pm | |
| ей нан няма кво ти намери с кого да говориш за музика щот с мене ти е малко трудно :Д :Д :Д |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Пет Май 16, 2008 10:05 pm | |
| Е да то ти слушаш разни др неща от който аз не разбирам...а точно сега се връщам от един ненормален концерт на Д2 и знам само че съм потна като прасе,ушите ми пищят,а лицето ме боли от пияната металка,която се мета като луда,точно над мене :д | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Съб Май 17, 2008 2:15 pm | |
| еми като се буташе при другите :р нема лошо ама аз неисках да идвам там точно заради нея . ама как се разби последния път кат се хвърли на земята лелелеле :д :д :д пък петето по сутиен лелелеле :Д луди хора ама и концерта беше върховен !!! |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Съб Май 17, 2008 2:49 pm | |
| Оп.. грешка-те се бутаха в мен.Аз първа си бях там. А за тва как се хвърли-леле тогава как ме млецна през устата.Добре,че не посиня,че не ми се обясняваше после. А да питам сиг тука няма заблудени хорица ,който слушат смотана чалга...нали!? | |
|
| |
Гост Гост
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: Музика Нед Май 18, 2008 11:17 am | |
| е преди много ясно че и ние сме слушали чалга , обаче после всеки избира ква музика да слуша . ние например решихме че т'ва не е нашата музика и сега двете слушаме различни стилове |
|
| |
NaN Седмокурсник
| Заглавие: Re: Музика Нед Май 18, 2008 6:56 pm | |
| Дааа...за жалост до 3ти клас слушах чалга,ама слава богу се ориентирах правилно,въпреки,че от малка слушам и рок,успоредно със смотаната чалга. | |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: Музика | |
| |
|
| |
| Музика | |
|