Анастасия излезе насред поляната и седна на една пейка. Имаше невероятен изглед, птичките чуруликаха... Усещаше се мирисът на лятото... Ана стоеше там и си мислеше за горещото лято, което наближаваше. По това време при нея дойде...
Гост Гост
Заглавие: Re: Изгледа Пет Юни 27, 2008 4:26 pm
...Кейси. -Здравей!-каза тя студено.-Ти трябва да си една от директорките на училщето? -Да така е! -Хм!Е все пак не пречи да се запознаем нали?Аз съм Кейси!Кейси Риддъл!А ти си....
П.П-реших аз да пиша щот нещо май на никоий не му се влиза..
Анастасия Admin
Брой мнения : 141 Registration date : 11.11.2007
Заглавие: Re: Изгледа Съб Юни 28, 2008 11:02 am
-Здравей. Аз съм Анастасия Лейн. Приятно ми е. - каза Ана и се приближи до момичето. -Приятно ми е и на мен. - каза Кейси. -Каква работа имаш тук Кейси? Знаеш, че тук е доста опасно. Доста са високи тези планини и опасни. Много ми е интересно какво правиш тук. Ще ми кажеш ли?
Гост Гост
Заглавие: Re: Изгледа Съб Юни 28, 2008 2:52 pm
-Това е моя работа Лейн!Не мисля че те набърква!-ледено й отвърна Кейси -Да набърква ме!Аз съм ти директор!-отвърна й Ана -Не ме карай да говорим по физическия начин! -Нещо не те резбирам!-повдигна вежди Анастасия Кейси не каза нищо,а насочи пръчката си към Ана. -Ако ме нападнеш ще бъдеш изгонена веднага!-каза й бавно момичето -Вече не ме интересува!Ясно?-подвикна й Кейс -Не ми дръж такъв тон!-изкрещя й в отговор Ани. -И какво ще ми направиш!