Залтинор
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Залтинор

Училище за магосници

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Разходка по плажа

Go down 
2 posters
АвторСъобщение
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female
Брой мнения : 81
Job/hobbies : music,friends,drinking =D
Registration date : 08.02.2008

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 2:55 pm

Времето беше приятно,а морето тихо и спокойно.Само малки,немощни вълни мокреха пясъкаСкоро на плажа се появиха трима уелоудаунци-Айси,Нан и Ник.Те си говореха и се смееха.Видимо бяха погълнати от разговора,защото впечатление не им направи нито детенцето,което излизаше от водата и за малко да ги опръска,нито другите хора.
Нан беше безгранично щастлива.Напоследък тя бе напълно погълната от учението,че сега се чувстваше отново жива.Действително тя се запозна с много интересни хора,с които имаха еднакви интереси,но какво можеше да се сравнява със стари приятели.
Върнете се в началото Go down
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 3:11 pm

- Ей , Нан внимавай ! - викна Айси и бутна приятелката си във водата . Момичетата започнаха да се бутат и да се бучкат , но и Ник не остана по-назад . Тримата започнаха да се въргалят из плажа докато целите не станаха в пясък . Когато вече изтощени от борбата , приятелите легнаха на плажа се заговориха . За да обясни по-подробно Ник реши че трябва да седне , че момичетата да могат да го виждат . С изправянето си обаче Нан и Айси започнаха да се превиват от смях , докато момчето гледаше с недоумление . Когато за седми път момчето попита " Какво ми има ? " братовчедка му едвам успя да каже :
- Мумияяяя ! - и продължи да се хили неспирно . Ник се изправи и отиде до водата , за да види за каква мумия става на въпрос . Щом се видя едва не подскочи от уплаха ! От търкалянето по пясъка , единственото непокрито с песъчинки място беше носът му , който сега приличаше на носът на Рудолф . Останалата част от тялото му не се виждаше от блестящия на слънцето пясък - същинска мумия ! Смехът се чуваше на далеч и стигна до ушите на един от най - строгите учители , който се запъти към тримата веселяци .
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 3:27 pm

Веднага,след като тримата откриха,че Нан и Айси също са "мумии",учителката беше дошла до тях и ги гледаше с недоумение,но с доста строг поглед.
-Какво става тук!? Какво си мислите,че правите-момичетата и Ник веднага станаха мирни,но това изглеждаше доста смешно,при положение,че и тримата бяха като пясъчни замъци.-Не съм очаквала такова поведение,особено от теб О'Конър.-Ник и Нан се спогледаха ухилени-за кой от двамата говореше ваобще.Строгата жена се усети и през зъби издаде злобен звук,като на парен локомотив.След това продължи да ги мърмори,но малко след като тя се запъти насам,по нея тръгнаха още две учителки,угрижени за нея-да излети толкова бързо...Сега и другите две видяха веселяците,но при гледката,която се допълваше с крясъците на колежката им,те не се сдържаха и изпаднаха в смях.Излишно е да се споменава,че много се различаваха от колежката си и гледаха на постъпката на трите деца с ирония.
Niksan
Мъгъл
Мъгъл
Niksan

Male
Брой мнения : 15
Registration date : 18.02.2008

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 3:39 pm

Когато започнаха да се кикотат,двете весели жени,привлекоха вниманието на г-жа Мей и тя се обърна към бях с много строг и яростен поглед.Той малко смути двете жени и те се поукротиха,въпреки,че още им беше смешно.Г-жа Мей заговори:
-Извинете госпожи,но не мисля,че това е най-правилния начин по който да реагирате при вида на тази постъпка!Какъво уважение да учакваме от учениците,при положение,че и вие не го проявявате.-май тя забрави че 'учениците' са точно зад нея и се подсмихват безочливо.[/url][/u][/b][/i]
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 3:46 pm

-Но те са само деца-нормално е да правят такива неща,а и до сега винаги са били много възпитани и въздържани.Това може да им се прости.В крайна сметка не са направили нищо кой знае какво.
-Нормално? Те май забравят къде се намират.Това е нормално за мъгълския свят.Аз няма да оставя нещата така.-жената погледна за последен път учениците и си тръгна навъсено.След като тя се поотдалечи,Айси,Нан,Ник и двете госпожи започнаха да се смеят неудържимо.
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 6:34 pm

Госпожите се обърнаха и си тръгнаха , а трите диванета останаха на плажа. Лежаха си на пясъка и дочакаха залеза .
- Колко е красиво - въздъхна Нан когато гледаше скриващото се слънце зад хоризонта.
- Да ! Наистина е прекрасно ... - продължи Айси
- Абе , къде виждате този залез ? Аз от това оранжево слънце нищо не виждам ! - каза на шега момчето като наруши монотонността на разговора . Последва продължителен смях , след което всичко отихна . Приятелите просто лежаха на пясъка и гледаха как една по една започват да грейват хиляди звезди . За тях всичко беше прекрасно в този момент , но никой не ги беше предопредил че когато се стъмни , не е много желателно да остават на плажа ....
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 6:51 pm

Но скоро се случи и това.Слънцето съвсем се скри зад хоризонта,а морето започна да става все по-бурно.Скоро вълните стигнаха и до тримата приятели.Те станаха и чак сега осъзнаха,че вече е тъмно.Изведнъж Нан каза:
-Ъъъ...не че искам да ви стряскам,но само на мен ли водата ми се струва...червена...
Айси и Ник погледнаха към морето и Ник запелтечи..
-Ами ...сигурно,защото е тъмно..и за това..ни се струва такава...
Тогава погледите и на тримата се спряха на водата,коята мокреше краката им-тя също беше червена,кърваво червена
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 7:05 pm

- Не вярвам на очите си ! Да не би Господ да е слязал отново на земята ? - проговори Айси
- Не ми се вярва , но явно причината е доста сериозна ... - продължи Нан
- Хора , само на мен ли ми се ще да се връщаме в училището ? - запелтечи Ник страхливо
- Какво ти става , братовчеде ? Да не би да се уплаши ? Стой тук и да не си мръднал , защото докато не разберем какво става вероятноста да си тръгнеш е минимална !
- Добре де , но дайте поде да се дръпнем назад , че така както ме мокри .... - изпуфка момчето
- Не съм чувала за такъв случай от преди 2 години в Флауъртаун ! Ако причината е същата .... но няма начин това е училище .... ооо не ! - заговори притеснено Айси
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyСря Май 14, 2008 7:25 pm

-Айси не мисля,че има смисъл да те питам какво е станало в Флауъртаун!!!-докато Нан говореше и тримата започнаха да крачат назад,защото на никой не му се изкаше да се допира до червеното нещо,което до скоро беше само морска вода.
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyЧет Май 15, 2008 5:31 pm

- Вижте , не искам да звучи налудничаво , но искам да разбера дали наистина е това което си мисла ! Не сте длъжни .... даже по - добре недейте да идвате с мен . - проговори тихо Айси като с поглед проследи Ник , който сега не беше доволен от оставането си тук .
- Ами щом не сме длъжни аз си тръгвам ! - каза момчето страхливо , но Нан го хвана за яката на ризата му и му просъска на ухото :
- Или оставаш с нас , или насила ще те накарам !
Ник погледна братовчедка си , сви рамене и се дръпна рязко .
- Добре де , добре ! Само не ме сецай така ! - измърмори момчето
- Е , Айси ... - заговори Нан , но се спря когато видя че приятелката и я няма . Сякаш беше изчезнала ! Братовчедите се оглеждаха наоколо , но никой не я виждаше . Че как можеше ?! Толкова беше тъмно че двамата едвам се виждаха . Изведнъж Ник се провикна :
- Нан , ето я ! - и момичето погледна на изток . Някъде в далечината се виждаше женска фигура , която беше огряна от луната - единственото светло нещо в непрогледния мрак . . .
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyЧет Май 15, 2008 5:46 pm

-Невероятно...какво си мисли,че прави.Точно сега ли е момента да изчезне така!? И изобщо...-каза Нан леко ядосано.
-И изобщо стана тя една такава...Къде тръгна сега.-добави Ник,не толкова изплашен,колкото ядосан.
-Айсииииииииииииии!-извика Нан,но момичето само ги погледна и продължи на някъде си.
-Да,страхотно.Сега вече наистина се чувствам като глупак...
-Уф...проклет Флауъртаун.Каквото и да е станало,по-добре да си беше останало там. -за първи път в живота си Нан нямаше желание да се замесва в неприятности,а тази беше от класа.
-Нали искаше да остана.Сега тръгвай след Айси ВЕДНАГА-Ник побутна братовчедка си и двамата тръгнаха към приятелката си,коята вече трудно виждаха.
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 10:57 am

- Айси ! Спри се най-накрая бе момичееее ! - развика се още по-ядосано Нан - Какво си мислиш ? Ние не сме реактивни самолети тука да хвърчиме със скоростта на светлината ! Чуваш ли ? Спри !
- Нан .... - измъца Ник , но братовчедка му го прекъсна
- Какво пък сега ? Казах ти че оставаш тук и точка ! Какво ви става бе хора ?!
- Друго имах предвид .....
- Казвай !
- Струва ми се че не Айси отива нататък ! - проговори момчето
- Как така не е Айси ? Ти сляп ли си ?
- Виж я !
- Какво и е ? Освен че хвърчи като побесняла напред !
- Именно ! Имам чуството че нещо я тегли . Сякаш тя няма избор накъде да ходи ...
- Оо как пък не ! Сега вече се превърна и в зомби ! - първо с надсмешка каза Нан , но после като видя Айси колко стремглаво върви напред без да се обръща продължи - или можеби .... си прав ! Да видим тая работа ....
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 11:43 am

За съжалени обаче те не си бяха взели метлите...оставаше им само да тичат.А дали ще бъдат достатъчно бързи?
Братовчедите се затичаха,а краката им започнаха да затъват с пясъка.Това допълнително ги затрудняваше,а Айси или това,което я теглеше,не се спираше.
-Имаш ли някакеа представа какво става?-попита Нан задъхано и погледна Ник с страдално.
-А ти!?-отговори многозначно момчето.
Скоро двамата уелоудаунци едвам се влачеха по мокрия пясък,който им се струваше безкраен.Изведнъж те забелязаха как вече далечното светло петно,представляващо Айси,зави и полетя със същата бързина към тях.По лицата на Нан и Ник се появиха изражения,присъщи на мъгъл,видял дух.Те не се дължаха толкова на уплаха,колкото на изненада-до сега я гонеха,а в момента тя сама идва при тях.Можеха да си спестят тичането.
След няколко минути,в които двамата уелоудаунци не помръднаха,те успяха ясно да видят ситуацията.Айси се носеше безпомощно из въздуха,а бялата светлина около нея представляваше...
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 11:57 am

Представляваше все още красивата луна ... или не ? Когато братовчедите се огледаха забелязаха че луната беше вече зад тях ! Какво беше това нещо и защо аджаба Айси се мяткаше като хврчило на ураганен вятър из въздуха . Докато запаха с отворени уста безпомощната си приятелка се чудеха какво могат да направят за да се свести . Те знаеха че ако синеочката се осъзнае , ще се сети начин по който да слезе долу . Нан и Ник се заразмаха и закрещаха с надеждата чернокоската да се събуди от този транс . Тази бяла светлина сякаш държеше Айси и не я пускаше . Дали заради красъците и писъците на приятелите и или заради нещо друго Айси отвори очи . Погледна надолу и забеляза братовчедите да кимат с ръце . Огледа се и каза :
- Хора добре ли сте ?
- Абе ти да не си луда ? В момента си на около 20 метра над нас и не знаеш как още не си паднала , а питаш как сме ! Добре сме ! Хайде слизай оттам че ми стана студено ! - провикна се Нан като се надяваше приятелката и да я чуе .
- Добре ! Мисля че знам как ! - отговори също с повишен тон Айси но после тиха на сбе си промълви - Дано да знам ! Добре ... чувала съм че това нещо действа като дяволската примка ... , но то самото е светлина ! Как мога да премахна светлина със светлина ? Значи остава другият начин ! Успокой се , Айси ... добреее .... добреее - размишляваше момичето , когато най - накрая усети че се усвободила , но лети надолу . Използва уменията си за левитация , които всъщност не трябваше да прави без учител , и се строполи пред краката на приятелите си .
- Ето те ! - въздъхна Нан успокоително ....
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 12:13 pm

Тя се наведе над приятелката си и провери как е:
-Айси ей..-тя лежеше преуморена на земята,но въпреки това сега не трябваше да остават повече на плажа.Ник гледа внимателно светлината,докато най-накрая тя не се разкара от там.
-Айси-наведе се и той-Трябва да се махаме от тук.Сега вече съм сто процента прав.
Синеочката зарови глава в пясъка,всякаш им казваше,да я оставят намира.Това разбира се беше немислимо и Нан продължи:
-Айси,в никакъв случай няма да те оставим тук.Ако не положиш усилия да станеш,ще трябва да те носим чак до училище.
При мисълта да я изпускат,бият от всичко и развяват като парцал Айси се обърна и положи всичките си сили да се изправи-достатъчно я влачиха за днес.Нан и Ник й помогнаха да стане и като я придържаха,закрачиха към училището,а водата започваше да губи кърваво червения си цвят.
Гост
Гост

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 4:29 pm

Тримата се оттеглиха от плажа , но с условието на другата вечер отново да се върнат.Айси беше видяла нещо , за което не беше казала на братовчедите . Не искаше да им пълни главите с глупости , пък и мислеше че първо трябва да провери цялата тази работа . Замислена върху почустваното и видяното , тя почти не говореше по пътя към замъка , а само едвам - едвам пристъпваше поридържана от своите приятели .
NaN
Седмокурсник
Седмокурсник
NaN

Female

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа EmptyПет Май 16, 2008 10:24 pm

Това беше една история с неочакван край,но вероятно и с последици.
Sponsored content

Разходка по плажа Empty
ПисанеЗаглавие: Re: Разходка по плажа   Разходка по плажа Empty

Разходка по плажа
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Залтинор :: Извън училище :: Плажът-