Залтинор
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Залтинор

Училище за магосници

ИндексТърсенеПоследни снимкиРегистрирайте сеВход

Масата на дом Грийндаун

Go down 
АвторСъобщение
Анастасия
Admin
Admin
Анастасия

Female
Брой мнения : 141
Registration date : 11.11.2007

Масата на дом Грийндаун Empty
ПисанеЗаглавие: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyПон Ное 12, 2007 11:09 pm

Тук закусват, обядват и вечерят само хората от дом Грийндаун.
Върнете се в началото Go down
https://zaltinorschool.bulgarianforum.net
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyСря Дек 12, 2007 10:41 pm

Кийра влезе в залата и се огледа. Масите на двата дома бяха почти празни , а лицата на малкото стоящи там , бяха непознати на чернокосата красавица. Младата Лестранж тръсна с глава и се запъти към група ученици от Грийндаун , мислейки си за новото училище.

П.С Съжалявам че е толкова кратко , но тъй като е първото написано нещо тук ... а и не познавам никой ( или поне така мисля Laughing ) с който да започна разговор ... ще се задоволите и с толкова Razz
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyЧет Дек 13, 2007 9:30 pm

През това време другата Лестрандж мина покрай масата на Грийндаун.Оглеза непознатите и въздъхна,защото приятелите й липсваха.Тогава някакво хлапе се сблъска в нея:
-Ей,гледай къде ходиш!-злобно му каза Тереза и тогава вдигна глава от хлапето.Недалеч от нея...
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyЧет Дек 13, 2007 10:00 pm

непозната чернокоска също оглеждаше масите.
Кийра осети , че някой я гледа и се извърна. Погледа и спря върху Тереза. Чернокоската се замисли за миг , погледна проницателно към нея , след което тръгна сигурно към момичето от Уелоудаун.
- Здравей , тъй като ме гледаше доста втренчено , реших че е по-добре да се запознаем. - гласа на красавицата бе студен , а точно в този момент се усещаше и лека ирония - Казвам се Кийра ... Кийра Лестранж.
Другата лестранж повдигна вежди и отвърна ...
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyЧет Дек 13, 2007 10:45 pm

Думите на Лестранж бяха прекъснати от Кира която беше влязла в залата...
-Здрасти братовчедке трябва да поговорим-каза Кира със студен глас и задърпа чернокоската по далече от другото момиче...

сори че е толкоз кратко ма..не ми се мисли (Razz)

Последната промяна е направена от на Чет Дек 13, 2007 10:53 pm; мнението е било променяно общо 1 път
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyЧет Дек 13, 2007 10:50 pm

- Какво става - извъртя очи Кийра и погледна Кира.
- Трябва да поговорим ... насаме и не тук.
Чернокоската безмълвно кимна и двете братовчедки излязоха от залата , оставяйки момичето от Уелоудаун само. Тереза остана още няколко мига загледаната към токущо излезлите Кийра и Кира , след което се запъти към масата на дома си.
Гост
Гост

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун EmptyПет Дек 14, 2007 12:44 am

Тереза тъкмо бе седнала когато през вратата влезе студена и горда красавица. Много хора се побутнаха, много хора не можеха да свалят очи от нея, но Самър бе свикнала с това. Тя привличаше вниманието на всички от малка и не само заради красотата си. Русокоската огледа двете маси и седна на тази, която се предполагаше да е нейната. Седна на единия край, който беше по празен и си придърпа чиния с карамелени сладки като едновременно с това се оглеждаше. "Оф, къде пак се запиляха тия двечките?" отегчено си мислеше блондинката, която започваше да се нерви на погледите на другите. Търсеше Кийра и Кира, но никъде не ги виждаше. А трудно би могла да ги пропусне. Обърна поглед към преподавателската маса и също я огледа. Тъкмо смяташе да върне погледа си на чинията, когато до нея седна някакво момче.
- Здравей, аз съм Майкъл Уелингтън.
- А аз съм незаинтересована и обвързана. - отряза го с отегчен глас момичето.
- Не се иска да си свободна, за да сме приятели, нали? - усмихна и се окуражително момчето, но тя само го стрелна с поглед.
- Не, но не ми и трябват повече приятели. Тези, които имам сами достатъчни, а сега да те няма. - направи жест с ръка все едно го издухва. Отказа се от опитите да яде и за това тръгна към общата стая.
Sponsored content

ПисанеЗаглавие: Re: Масата на дом Грийндаун   Масата на дом Грийндаун Empty

Масата на дом Грийндаун
Върнете се в началото 
Страница 1 от 1
 Similar topics
-

Права за този форум:Не Можете да отговаряте на темите
Залтинор :: В голямата зала :: Масите на домовете-