| "Творчерството" на Razorblade | |
|
|
Автор | Съобщение |
---|
Karolin Berg Admin
Брой мнения : 53 Age : 36 Registration date : 19.11.2007
| Заглавие: "Творчерството" на Razorblade Пет Яну 25, 2008 11:20 pm | |
| | |
|
| |
NaN Седмокурсник
Брой мнения : 81 Age : 30 Location : mn7 wa (малко хора знаят кой град е тва) Job/hobbies : music,friends,drinking =D Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Нед Апр 20, 2008 7:33 pm | |
| Ми не съм сигурна,че трябва да пиша тук,но стихчето е супер.Браво на теб и продължавай да пишеш "простотийки" | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Сря Май 14, 2008 7:21 pm | |
| егати надарените хора дет сте ! аз пи6а некви стихотворения с приятелките срещу две три лигли , ама те са по-скоро хумористични и в сравнение с вашите са направо отвратителни ае успехи ! |
|
| |
Karolin Berg Admin
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Чет Май 15, 2008 12:47 am | |
| ахах силно се съмнявам, че са отвратителни Събуди ми любопитството и ако не са държавна тайна, бих искала да попрочета нещичко. То и аз имам хумористични, но те са лекинко твърде цинични за излагане на подобно място А иначе мерси и на двете. Радвам се, че ви е харесало стихчето...веднага се сетих за още нещо, пак от тоя ми олигофренски период Вечност Вървят по пясъка самотни И тъжно слушат океана Сред морските души сиротни И нежността наоколо разляна
Вървят те тъй далечни, а в едно В ръката взели лицемерно зло Страдащи за обич непозната Непочувствана а тъй богата
Вървят те нощ и ден безспир Търсейки далечните любов и мир Бродят те безкрайно по света Да споделят навеки нежността
Вървят без да чувстват да знаят В едни стъпки с една душа и зов Вървят те към края към рая Наречен с едно име-любов
| |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Чет Май 15, 2008 12:43 pm | |
| хах ми то и мойте са доста цинични , ама щом искате ето ми простотийките :
Четирите идиотки ( първа част )
Хора всичко почна от начало но няма нищо остаряло . По нашето заглавие разбрахте за какво ще се разказва пак познахте!
4 идиотки покрай нас се навъртат , живота наш те искат да объркат ! ето точно описание на всяка идиотка има малко и за тяхната походка :
Катрин се първата нарича , да се фука много тя обича . От часове стои пред огледало и зяпа лицето си заспало !
На втората Аксиния и викат , ала от смях с нея ще се попикат (цинизъмче) пилето я ние наричаме , и хич не я обичаме !
Третата Бетина се казва и шкембето си обича да показва, ходи тя като камила , и незнам откога не се е мила ! ( още едно )
Никол последна дебелана , за нея няма нужда от покана при бате Нено плюска * и хамбургерът не изпуска !
Качат ли се на колело ще сгазят някое ... л***о Колоездачки са големи , но имат всякакви проблеми !
Ако ги гледаш отстрани - стомахът ти от смях ще загори ! Идиотки - какво да ги правиш ? Не може даже и да ги похвалиш !
* бате Нено е лавката с най - хубавите хамбургери в нашия квартал .
пп.Казах че е тъпичко ама все пак с нашите мозъчета това успяхме да измислиме ! |
|
| |
NaN Седмокурсник
Брой мнения : 81 Age : 30 Location : mn7 wa (малко хора знаят кой град е тва) Job/hobbies : music,friends,drinking =D Registration date : 08.02.2008
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Чет Май 15, 2008 12:51 pm | |
| Хах аз мога да потвърдя,че всичко написано по-горе е вярно.(включително и това за хамбургерите) | |
|
| |
Karolin Berg Admin
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Чет Май 15, 2008 6:45 pm | |
| Пхаха радва (btw сравнени с мойте хич не са цинични спх ) Първа част? А втора част? Може ли-може ли втора част? (wasn't me ) | |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Пет Май 16, 2008 10:44 am | |
| ами втората е при едно от другите момичета пък и е доста дългичко :Р мисля че имам някакво друго дето го написах за един приятел пак ей така на шега , ама трябва да го потърся радвам се че ти станаха интересни )) |
|
| |
Karolin Berg Admin
| |
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Пет Май 16, 2008 4:42 pm | |
| след дълго търсене май го намерих :Р ама ще има бая да преписвам че то не е на кирилица ..... |
|
| |
Гост Гост
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade Пет Май 16, 2008 4:51 pm | |
| оххх ето започва се
Коли
Колите страст са на мъжете момичета не се лъжете , всяко готино момче обича черното порше!
Някои обичат червеното пежо , а други формула едно . ако видят мацка с пола определят я като кола :
"погледни я какава е лъскава от всякъде блести ! И гумите си е обръснала , направо я купи "
Обичат те колите - какво да го правиш ! И зарязват си жените ако в автосалона ги оставиш !!!
:Д лелеле :Д сега като го прочетох .... хахахаха божееее как съм имала такъв акъл да го напиша тва :Д |
|
| |
Sponsored content
| Заглавие: Re: "Творчерството" на Razorblade | |
| |
|
| |
| "Творчерството" на Razorblade | |
|